12 Kasım 2015 Perşembe

Istanbul Coffee Festival 2015

ist_cof2Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Istanbul Coffee Festival 2015 , 22-25 Ekim 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek. Organizasyon muhteşem yapısıyla sizi büyüleyen, kendine has ortamıyla Haydarpaşa Garı’nda  olucak. İlkine katılamamıştım  ancak  bu seferkini kaçırmaya niyetim yok .
Öncelikle Avrupa’ya kahveyi biz götürmüş olsak dahi ;kahve kültürü ülkemizde yeni yeni gelişmekte . Belki çok acımasız olucak ama  Espresso , Cappuccino , Americano vb . kahveler nasıl yapılır, nasıl içilir , gibi konulara çok  uzağız toplumca ,  ama  olsun  umutluyum. Kahve kültürü çok hızlı gelişiyor diyebilirim.
istcoffee
istcoffee
Festival dört gün boyunca dolu dolu bir program vaad ediyor. Web sitesinden şöyle bir inceledim göz ucuyla .Kazayla bile gidip takılsanız çok şeyler öğreneceksiniz kahve kültürü adına.  Kız arkadaşımı alayım cool bir ortamda hava karizma kasarım hem  eğleniriz diyosan  ona da  yarar  , puan toplarsın yani.
Sen festivale git de  ne için gidersen git , kültürü bulaşacak .Kahveyi nescafe sanan  bir ülkede  , çekirdek kahve nedir , espresso nedir ,barista nedir, ne yapar cevabını bulacağın bir  yer  olucak .
Kahveyle ilgili workshoplar , usta baristaların yarışmaları, müzik  daha birsürü şey .. sitesini  inceleyin size uyan bişiler bulucaksınız mutlaka .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder